ZORBA STREETFOOD NIJMEGEN

ZORBA STREETFOOD NIJMEGEN Streetfood, vers en gezond

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 698 beoordelingen
25 okt 2020 om 21:23 nice and warm
25 okt 2020 om 20:12 Het eten smaakte goed, maar was lauw geworden. De bezorgtijd was langer dan de app aangaf.
25 okt 2020 om 12:41 2 uur gewacht op ons eten. De app gaf na 1 uur aan dat die zou komen en zou pas 1 uur later daadwerkelijk komen. Heb de zaak meerdere keren geprobeerd te bellen, maar zij waren onbereikbaar. Geen sorry of niks, echt waardeloos. Eten was wel lekker.
25 okt 2020 om 10:22 6 uur besteld , kwart voor 8 pas eten. Het heeft nog nooit zo lang geduurd , een excuus was op z'n plaats geweest. Het eten was goed.
24 okt 2020 om 23:46 Helaas geen goede ervaring. 18:10 besteld 20:00 kreeg ik het. Daarbij zaten in de crêpe een aantal lange haren, onwijs goor.
24 okt 2020 om 22:43 Bestelling duurde tering lang, lees 2u. Pas nadat ik had gebelt kon mevr vertellen dat nog eens 20min zal duren. Terwijl ik er 15min vanaf woon. We kregen er niets gratis bij en ook nog eens verkeerde saus geleverd. Eten was wel lekker
24 okt 2020 om 22:42 Geweldig! Echt een aanrader, heerlijk gegeten, buikje rond hoor! Bedankt zorba!
24 okt 2020 om 21:43 Laat
24 okt 2020 om 21:43 Eten was prima. Er ruim twee uur op moeten wachten was minder prima.
24 okt 2020 om 18:47 De gyros lijkt in de verste verte niet op Gyros. De tzatziki die erbij zou zijn was gewoon knoflooksaus. De portie zijn wel groot maar erg jammer dat het niet is wat je gehoopt had.
24 okt 2020 om 16:14 delivery time was way longer than indicated. The taco and the burger where for the price very small. Would recommend not to buy them and instead go for a burrito.
22 okt 2020 om 20:18 Lekker eten